Werken bij goMICE?

Join our team!

Vacature Aankomend projectmanager MICE (full-time)

Heb je examen gedaan aan het NHTV, TIO of soortegelijke opleiding? Lees dan verder.

Voor deze functie zoeken wij leergierige kandidaten die een passie hebben ontwikkeld om events en groepsreizen te organiseren. Je wilt je inspannen om alle kneepjes van het vak te leren kennen en door te groeien naar de functie Projectmanager. Je bent bereid in jezelf te investeren en wij helpen je daarbij.

Je gaat leren de wensen van klanten te doorzien en je gaat deelnemers van meetings, incentive reizen en congressen een unieke belevenis bezorgen. Je wordt opgenomen in een topteam, op een toplocatie (inclusief geweldig uitzicht) aan de Wilhelminakade in Rotterdam.

goMICE is onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel en is daarmee onderdeel van de wereldwijde zaken- en groepsreisorganisatie UNIGLOBE Travel International. goMICE is gevestigd in Rotterdam in het prachtige pand aan de Maas, naast hotel New York. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk eerst eens onderstaande video waarin Rob, directeur van goMICE, een korte impressie geeft van hoe het werken bij goMICE eruit kan zien! Lees daarna snel verder over deze vacature!

Ons kantoor

Vacature-tekst-1

Events die je organiseert

Events-organiseren

Je nieuwe collega's

Vacature-tekst-41

Taakomschrijving aankomend Projectmanager:

Uniek in onze marktpropositie is dat de goMICE Projectmanagers de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de opdrachtgevers en projecten binnen hun team. Dit geldt vanaf de eerste (reis)aanvraag, de in- en verkoop tot de uiteindelijke uitvoering van het project.  Jij zult daar de eerste tijd in assisteren. Het (soms) zelf begeleiden van reizen en groepen hoort er op een gegeven moment ook bij, maar je bent vooral werkzaam op kantoor en je houdt je dagelijks bezig met de aan jou toegewezen projecten.

Je aanstaande collega Rosa

Vacature-goMICE-Projectmanager

Waar je komt te werken

Vacature-goMICE-Projectmanager1

Don't go without us!

Vacature-goMICE-Projectmanager2
 • Schoolverlater NHTV, TIO of vergelijkbaar
 • Amadeus of Galileo kennis is geen must maar wel een pré evenals KLM FAT 1 + 2 of gelijkwaardig
 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante stages is een pré
 • Zeer goede beheersing van Nederlands en Engels en Exel, Word, Powerpoint

Verder is het belangrijk dat je je realiseert dat een 9 tot 5 mentaliteit niet past, aangezien je in sommige gevallen ook in de avonden en weekends zult werken, wanneer het event of de reis plaatsvindt.

Nog een kijkje in de keuken

Je nieuwe collega's aan het woord

Wat wij bieden:

 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Zelfstandigheid van werken
 • Een werkplek met een fantastisch uitzicht over Rotterdam
 • Waardering!

Herken je jezelf en voldoe je aan de omschrijving?

Dan zien wij graag jouw motivatie en CV per e-mail tegemoet. Je sollicitatie kun je richten aan Elsbeth Groenevelt, Elsbeth@gomice.nl