Op studiereis?

goMICE inspireert!

 

"Wat was het geweldig in Sevilla, goed georganiseerd!"
goMICE
5
2016-09-09T07:03:50+01:00
"Wat was het geweldig in Sevilla, goed georganiseerd!"
"Elk jaar zorgt goMICE dat de verwachtingen overtroffen worden. Ook dit jaar op Sicilië."
goMICE
5
2016-09-07T11:33:51+01:00
"Elk jaar zorgt goMICE dat de verwachtingen overtroffen worden. Ook dit jaar op Sicilië."
"Het was fantastisch! Dank aan het gehele team.”
goMICE
5
2016-09-09T07:00:25+01:00
"Het was fantastisch! Dank aan het gehele team.”
"Wat een super programma en begeleiding. Bedankt!”
goMICE
5
2016-09-09T13:35:59+01:00
"Wat een super programma en begeleiding. Bedankt!”
"Dit was de eerste keer met goMICE, maar zeker niet de laatste”
goMICE
5
2016-09-09T07:14:15+01:00
"Dit was de eerste keer met goMICE, maar zeker niet de laatste”
"Onze medewerkers zullen nog lang napraten"
goMICE
5
2016-09-09T06:57:29+01:00
"Onze medewerkers zullen nog lang napraten"
5
6
goMICE

Grensverleggend en inspirerend

goMICE - Studiereizen

Studiereizen zijn populair. Kennis en ervaring opdoen in een andere omgeving brengt bij mensen creatieve denkprocessen op gang en zorgt daarmee voor nieuwe impulsen binnen uw bedrijf of organisatie. goMICE organiseert studiereizen op maat in binnen- en buitenland. Met behulp van onze ervaring en lokale contacten kunnen boeiende en leerzame programma’s worden samengesteld.

goMICE-Studiereizen
goMICE-Studiereizen
goMICE-Studiereizen
goMICE studiereizen

Studiereizen tot in de puntjes verzorgd.

Wij maken met goMICE deel uit van een netwerk van 1000 kantoren verspreid over 80 landen. Dankzij onze lokale contacten organiseren wij dan ook een studiereis op maat naar vrijwel iedere willekeurige bestemming op aarde. Bezoek met uw organisatie bijvoorbeeld steden als BarcelonaNew York, Tokyo of een andere boeiende stad of omgeving die uw interesse heeft en laat ons alles van A tot Z voor u organiseren.

Geen enkele studiereis is hetzelfde. Om die reden gaan we graag met u in gesprek over studiereizen. Wat is het doel van de studiereis? Wat moeten de deelnemers ervaren? Welke bestemming is geschikt? Wie zijn de deelnemers? Hoe is de balans tussen studie en recreatie en ontspanning? Samen met u inventariseren we uw wensen en voorkeuren en aan de hand daarvan komen wij met een op maat uitgewerkt traject voor uw studiereis.

Studiereizen organiseren en plannen we doorgaans secuur, maar we begrijpen bij goMICE ook goed dat tijdens de studiereis spontane ideeën kunnen ontstaan. Dankzij onze wereldwijde contacten kunnen wij de meeste spontane wensen gelukkig snel realiseren. U hoeft het ons slechts door te geven en wij regelen het voor u.

goMICE studiereizen

Don’t go without us!

De naam MICE staat voor MeetingsIncentivesCongressen en Events. Wij organiseren dan ook niet alleen studiereizen, maar ook diverse andere fantastische groepsbelevenissen in binnen- en buitenland voor multinationals, het MKB, (semi) overheden en non profit organisaties en verenigingen.

Voorbeelden van overige reizen die door goMICE georganiseerd worden:

Bij alle genoemde reizen levert goMICE maatwerk. Wij inventariseren uw wensen en voorkeuren en maken in samenspraak met u een programma dat hier volledig op aansluit.

Het is heel goed mogelijk om diverse aspecten van de verschillende reizen te combineren tijdens de studiereis. Bezoek bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd tijdens de studiereis of doe met uw organisatie inspiratie op bij andere instellingen en bedrijven in populaire sectoren als retail, finance en real estate. Het zit in ons hart om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daar doen we alles voor en het liefst nog een stap extra!

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor uw studiereis. Bij goMICE staan we klaar om met u in gesprek te gaan over studiereizen!

Studiereizen van goMICE - Ga met goMICE op studiereis!
Studiereizen van goMICE - Ga met goMICE op studiereis!
Studiereizen van goMICE - Ga met goMICE op studiereis!
De wereld ontdekken

Wat dacht u van deze inspiratiebronnen?

Hongkong
Hongkong

De retail in Azië ontdekken. Wij hebben meerdere inspiratiereizen uitgevoerd en weten precies waar je heen moet. Ontdek het met goMICE.

New York
New York

In New York weten wij de weg. Wij stellen een inspirerend programma samen voor je studiereis aan de hand van je wensen. Mooie Inspiratiereizen!

Virtual Reality
Virtual Reality

Over de grens kijken met goMICE. Ontdekken hoe men het in een ander land doet om er van te leren. Grenzen verleggen. Ontdek het ook!

Onze fans

Wat onze klanten zeggen.

goMICE Ervaringen van onze klanten
 • Als internationaal field service engineer zijn we bij Luminex dagelijks onderweg door voornamelijk Europa. Al druk genoeg, werkt het zeer prettig om het reisplan in goed vertrouwen aan goMICE over te laten. Altijd vriendelijk, zeer flexibel en gedreven mensen met een bulk aan ervaring. Zelfs na vier jaar, word ik nog steeds positief verrast door hun uitstekende adviezen. Kortom, echte toppers!!!

  David Jordens
  David Jordens Luminex B.V.
 • Verbrugge werkt al jaren naar tevredenheid samen met goMICE. De persoonlijke service en gedrevenheid van de medewerkers maken het verschil. Een vast aanspreekpunt die de wensen van de reizigers kent.  In de logistieke wereld zijn er vaak last minute wijzigingen en moet je kort op de bal spelen.  goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

  Erika Lecleir
  Erika Lecleir Verbrugge Terminals B.V.
 • Voor de derde achtereenvolgende maal hebben wij van Total onze jaarlijkse TopService-reis georganiseerd met goMICE. Na Ibiza en Napels viel de keuze op Valencia. Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden. Zowel de keuze van het hotel en de restaurants als het geboden programma waren top en tot ieders tevredenheid. Uiteraard mede dankzij de adviezen, fijne contacten en vooral goede samenwerking met Anita Van Maanen en haar team.

  Total
 • Voor de 3e keer hebben wij een fantastische incentive reis met goMICE georganiseerd, dit keer naar Mallorca. Wat een ontzettend leuk programma, origineel en boven verwachting! Contact met goMICE is wederom uitstekend verlopen, denken mee en zijn proactief. Aan alle details wordt gedacht! We maken nu al plannen voor de 4e reis en wat mij betreft graag weer via goMICE!

  Simone Vonk
  Simone Vonk Edin Dental Company
 • Een inspiratiereis organiseren naar een ander continent brengt altijd een hoop werk met zich mee. Maar door de diensten van goMICE wordt veel werk uit handen genomen wat vooral veel tijd en stress bespaart. Wij zijn daarom ook erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van deze diensten en zullen bij onze partners en in de toekomst dan ook de diensten van goMICE aanraden.

  Tim Gevers
  Tim Gevers Universiteit Leiden
 • Als sponsor van FC Real Madrid gingen wij 2 dagen (18-19 maart 2018) met 20 personen naar Madrid om een voetbalwedstrijd van Real Madrid tegen FC Girona bij te wonen. Al jarenlang verzorgd goMICE onze incentive reizen en we zijn elke keer weer blij met de samenwerking!

  Mr. Young Min, Lee
  Mr. Young Min, Lee Hankook Tire Netherlands B.V.
 • Op reis met alle collega's zonder zorgen! Brainbridge heeft genoten van een fantastische citytrip naar Berlijn dankzij de expertise van goMICE! De volgende keer laten we ons graag weer verrassen door het unieke aanbod van het team van goMICE!

  Charlotte Demunter
  Charlotte Demunter Brainbridge
 • Na alle wijzigingen en het vele werk in aanloop naar deze reis: de complimenten van de collega’s, de reis was goed verzorgd en geslaagd! Nogmaals dank.

  Inge van der Koelen
  Inge van der Koelen Technogym
 • Graag wil ik het team van goMICE die betrokken waren bij de organisatie van onze reis, zeer hartelijk bedanken voor de sublieme ervaring. Onze, door jullie georganiseerde reis, was vanaf de start tot het einde een fantastische ervaring. Alles was perfect georganiseerd en liep tot op de seconde zoals bedacht. De intake, uitvoering, organisatie en uiteindelijke begeleiding (op afstand) waren perfect.

  Dhr. T. Huggers
  Dhr. T. Huggers Stichting Bedrijfskunde

Top 5 Zakenreispartners

Wereldwijd in de top 5 van zakenreispartners.

Sponsor

Trotse sponsor van Rotterdam Topsport.

Ervaring

Team met meer dan 385 jaar ervaring.

goMICE digital event manager
goMICE Digital Event Manager
go Mice Digital Event Manager - DEM
goMICE Digital Event Manager
DEM

Digitale Event Manager

De Digital Event Manager is een unieke online applicatie die u grote voordelen biedt. En dat is niet zomaar. GoMICE ontwikkelde deze applicatie met de klant als uitgangspunt.

Online

Via onze applicatie de Digital Event Manager registreert elke deelnemer van een conferentie, training, event of een groepsreis zichzelf online. Wijzigingen of annuleringen zijn eenvoudig door te geven.

Flexibel

Bij aanvang van een project is de tool flexibel in te zetten en uit te breiden met velden voor onder meer paspoortgegevens, dieetwensen, vluchtgegevens. De tool wordt geheel naar uw informatiebehoefte ingericht.

Overzichtelijk

Met de DEM kunnen eenvoudig de uitgesplitste kosten per deelnemer worden opgeroepen en is er zicht op de totale kosten tijdens en na afloop van de reis.

Ons team

Wij staan voor u klaar.

Specialismes

Onze meerwaarde.

MICE staat voor ons voor meer dan Meetings, Incentives, Congressen en Events. goMICE realiseert alle soorten fantastische groepsbelevenissen in binnen- en buitenland voor multinationals, groot-, midden- en kleinbedrijf, alsmede voor (semi-)overheden, non-profit organisaties en verenigingen.

Ons ervaren en toegewijd team leeft zich in uw organisatie in om de best passende oplossing te kunnen bieden. Daarbij verdiepen we ons in de cultuur, de kernactiviteiten en de organisatiedoelstellingen. Wat we daarvan leren, combineren we met het doel of thema van de reis en het seizoen waarin de reis wordt gemaakt.

Meetings

Eenmalige of frequente meetings, goMICE regelt altijd de perfecte setting.

Meetings

Sportreizen

Met goMICE naar een grote wedstrijd in Engeland, Spanje, Duitsland of Italië.

Sponsorreizen

Incentives

Bekijk hier welke verrassende incentives goMICE voor u kan inzetten.

Incentive

Trainingskampen

goMICE organiseert sportieve clinics en uitdagende trainingskampen op bijzondere locaties.

Trainingskampen

Congressen

Congresbezoek, waar ook ter wereld, door goMICE tot in de puntjes geregeld.

Congressen

Inspiratiereizen

Geef uw organisatie die frisse impuls en kijk eens met andere ogen over de grens.

Inspiratiereizen

Events

Wij kennen de bijzondere settings voor uw event in binnen- en buitenland.

Events

Business Club reizen

Wij zorgen voor de juiste ambiance en balans waarin zaken en ontspanning samen gaan.

Business Club
Specialismes

Onze meerwaarde.

MICE staat voor ons voor meer dan Meetings, Incentives, Congressen en Events. goMICE realiseert alle soorten fantastische groepsbelevenissen in binnen- en buitenland voor multinationals, groot-, midden- en kleinbedrijf, alsmede voor (semi-)overheden, non-profit organisaties en verenigingen.

Ons ervaren en toegewijd team leeft zich in uw organisatie in om de best passende oplossing te kunnen bieden. Daarbij verdiepen we ons in de cultuur, de kernactiviteiten en de organisatiedoelstellingen. Wat we daarvan leren, combineren we met het doel of thema van de reis en het seizoen waarin de reis wordt gemaakt.

Meetings

Eenmalige of frequente meetings, goMICE regelt altijd de perfecte setting.

Meetings

Congressen

Congresbezoek, waar ook ter wereld, door goMICE tot in de puntjes geregeld.

Congressen

Sportreizen

Met goMICE naar een grote wedstrijd in Engeland, Spanje, Duitsland of Italië.

Sponsorreizen

Inspiratiereizen

Geef uw organisatie die frisse impuls en kijk eens met andere ogen over de grens.

Inspiratiereizen

Incentives

Bekijk hier welke verrassende incentives goMICE voor u kan inzetten.

Incentive

Events

Wij kennen de bijzondere settings voor uw event in binnen- en buitenland.

Events

Trainingskampen

goMICE organiseert sportieve clinics en uitdagende trainingskampen op bijzondere locaties.

Trainingskampen

Business Club reizen

Wij zorgen voor de juiste ambiance en balans waarin zaken en ontspanning samen gaan.

Business Club