Start now & meet later!

Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten omdat zij in deze onvoorziene tijden, buitengewoon hard gewerkt hebben? Of wilt u elkaar eindelijk weer eens live ontmoeten, aangezien iedereen elkaar alleen nog maar digitaal spreekt? Start dan nu alvast met een goMICE communicatietraject en ontmoet elkaar later LIVE. U hoeft niet te wachten tot het einde van het jaar!

De maatregelen die door het RIVM en de overheid zijn opgelegd, hebben veel invloed op ons allemaal. Sinds de maatregelen versoepeld zijn, is het gelukkig weer mogelijk om live samen te komen. Digitale communicatiemogelijkheden hebben ons de afgelopen periode flink geholpen om contact met elkaar te onderhouden. Maar een boodschap in real life overbrengen, is nog steeds doeltreffender en effectiever.

Daarom hebben we bij goMICE achter de schermen hard gewerkt om ons voor te bereiden op het organiseren van uw event, volledig corona-proof. Denk bijvoorbeeld aan de volgende ideeën voor een corona-proof event:

  • Afstand houden en ruimte creëren middels een doordacht stylingplan
  • Contactloos aanmelden
  • Hygiëne maatregelen zoals desinfectiestations en aangepaste catering
  • Looproutes en signage passend bij uw huisstijl of concept
  • Verspreiden van aankomst- of bezoektijden
  • Hybride evenementen: deels online, deels op locatie
  • Inzet van bijzondere buitenlocaties

Lees hier ook ons uitgebreide blog met tips over zakelijk ontmoeten in Coronatijd.

Start now & meet later

Maar bij goMICE gaan we verder dan alleen het realiseren van een onvergetelijke beleving tijdens het evenement zelf. Een goMICE communicatietraject zorgt er namelijk voor dat ook de periodes vóór en ná het live moment, bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Hiervoor zetten we o.a. een aantal digitale en duurzame tools in, waaronder onze Digital Event Manager en onze unieke goMICE app. Daarnaast maken uw medewerkers een unieke beleving mee en voelen ze zich ná het event extra verbonden met uw bedrijf en elkaar. Dit gevoel houden we graag vast!

Dus denkt u aan een event later dit jaar of begin volgende jaar? goMICE gaat graag samen met u aan de slag om nu alvast te starten met het prikkelen van uw medewerkers om later dit jaar een onvergetelijk LIVE-moment met elkaar te beleven!