goMICE Projectmanager Linda stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van meer dan 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (in Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij organiseren MeetingsIncentivesCongressenEventsSportreizenTrainingskampenInspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij verzorgen daarnaast vliegtickets voor groepen.

Projectmanager Linda

Deze keer stelt goMICE Projectmanager Linda zich voor. Linda is sinds begin 2018 in dienst bij goMICE. Wij stellen vijf vragen aan Linda.

Deze keer stelt goMICE Projectmanager Linda zich voor. Linda is sinds 15 februari 2018 in dienst bij goMICE. Wij stellen vier vragen aan Linda.

Wat vind je leuk aan je werk?

Eigenlijk alles! De afwisseling, de verantwoordelijkheid, de dynamiek en de uitdaging om altijd weer een bijzondere bestemming of locatie te vinden voor onze klanten. Naast volledig verzorgde incentive reizen, organiseren wij ook events en meetings in binnen- en buitenland. We zijn zelf van A tot Z betrokken bij het gehele proces.

Wat is het leukste dat je weleens hebt georganiseerd voor een opdrachtgever van goMICE?

Eind mei mocht ik samen met mijn collega Rosa naar Ibiza om daar een groep te begeleiden. Een prachtige reis met volop zon, zee en feesten, waarbij de gasten niets te kort kwamen. Ook hebben we ze de mooie, nog onontdekte plekjes van het eiland kunnen laten zien. Inmiddels ben ik bezig met een high-end reis voor een klant uit België. De reis gaat dit keer naar Dubai! Een geweldige bestemming waar de ‘sky the limit’ is. Niets is te gek, en alles kan!

Voor welke reis mogen we jou ‘s nachts wakker maken?

Voor welke niet?! Reizen is mijn passie en het liefst doe ik niets anders ? Ik heb samen met mijn vriend al veel mooie bestemmingen mogen ontdekken. Ik ben dol op Azië, de prachtige stranden van Indonesië, de tempels in Cambodia en de ongerepte natuur op Maleisisch Borneo. In Azië ben ik echt op vakantie. Daarnaast houd ik ook erg van avontuur. Mijn mooiste reis ooit was naar Patagonië. Het is daar zo puur, leeg en bijzonder! We hebben daar een tocht bovenop een gletsjer gemaakt en een meerdaagse hike in het meest zuidelijke puntje van Chili, beide onvergetelijk!

Wat is je favoriete bestemming?

Zonder twijfel Patagonië! Maar als ik een stad zou moeten kiezen zou het Rio de Janeiro zijn. Voor die bestemming mag je me altijd wakker maken.

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

Bij goMICE staan we voor maatwerk en ontzorging. We hebben allemaal een passie voor dit vak en met onze jarenlange ervaring kennen we vele bestemmingen in binnen en buitenland. Een glimlach op het gezicht van onze opdrachtgever, daar doen we het voor.  Met veel plezier duiken we in de mooiste bestemmingen en gaan we op zoek naar de beste deals. Voor iedere klant maken we een offerte op maat, of het nu om een grote of kleine aanvraag gaat. We staan altijd klaar voor onze klanten en letten daarbij ook op de kleine details!