Manager Operations Elsbeth stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (in Rotterdam, Arnhem en Goes). We werken vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij organiseren Meetings, Incentives, Congressen, Events, Sportreizen, Trainingskampen, Inspiratiereizen en Business Club Reizen voor diverse opdrachtgevers. Wij verzorgen daarnaast vliegtickets voor groepen.

goMICE Manager Operations Elsbeth

Deze keer stelt Elsbeth zich voor. Elsbeth werkt al ruim tien jaar bij goMICE en is Manager Operations. Wij stellen vijf vragen aan Elsbeth.

Manager Operations Elsbeth - Paspoort goMICE Meetings, incentives, congressen en events

Vijf vragen aan Elsbeth van goMICE:

Om het paspoort te maken hierboven, vroegen we je naar je favoriete bestemming. Dit vond je niet zo makkelijk om te beantwoorden, leg eens uit?

Ja, inderdaad! Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete bestemming. Een verre reis heeft absoluut mijn voorkeur. Het liefst een zonnige bestemming met cultuur, mooie bezienswaardigheden en prachtige stranden. Een verre reis combineer ik als het kan graag met een bezoek aan een (wereld)stad . Dan is Singapore mijn favoriete stad.

Wat vind je leuk aan je werk?

Het werk is zeer dynamisch! Geen dag en geen aanvraag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Het uitzoeken en uitwerken van een mooie reis, meeting of event geeft mij energie en het is ontzettend leuk om te zien dat klanten waarderen wat je doet.  We kunnen klanten geheel ontzorgen en het is leuk om te zien als klanten blij zijn met het behaalde resultaat! Daarnaast werken we nauw samen met elkaar in een professioneel team.

Wat is het leukste wat je wel eens hebt georganiseerd voor een opdrachtgever van goMICE?

Inmiddels heb ik veel mooie en bijzondere reizen en events mogen organiseren. Ik vind het lastig om er een uit te kiezen. Maar een zakelijke groepsreis of event waarbij we het gehele pakket mogen organiseren is altijd een mooie kans en uitdaging. Of het nu een Paella Cooking is in een traditionele barraca (woning), een Cocktailworkshop op een oude vissersboot, of een event geheel in futuristische stijl. Niets is ons te gek.

Voor welke reis mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Een bestemming welke ik nog niet ken. Ik houd ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken om hiermee mijn kennis en ervaring te vergroten .

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

We leveren kwaliteit, denken mee met de klant en werken met 100%  inzet en motivatie aan elke aanvraag. We hebben veel ervaring, zijn creatief en kennen zelf veel bestemmingen doordat we vaak op locatie aanwezig zijn. Dit zorgt er ook voor dat we snel en direct kunnen schakelen met onze leveranciers en de aanvraag geheel in eigen beheer houden. Tevens hebben we op kantoor een vast aanspreekpunt voor elke reis en behartigen de consultants het gehele traject. Vanaf het moment dat de aanvraag bij ons binnenkomt tot dat de reis is geweest.

Don’t go without us!

Na mijn korte introductie, ben ik heel benieuwd naar uw verhaal! Wij helpen u graag met organiseren van uw volgende incentive reis! Neem contact met mij op via: 010-2412045 of mail naar Hello@goMICE.nl.